Mamaia – Marina Surf

Proiect Finalizat Instalare Pompa si Filtre Aciculare

Descoperiti Soluția Perfectă Pentru Proiectul Dvs. De Construcții! Oferim Palplanșe Metalice, Statie Filtre Aciculare Și Echipamente De Construcții De Înaltă Calitate, Potrivite Pentru Cerințele Dvs.

Lucrare cu filtre aciculare de 6m la Mamaia, beneficiar Marina Surf

Pentru scaderea nivelului pânzei freatice am folosit 3 stații cu filtre aciculare de 180 filtre de 6 m lungime la Mamaia.

Astfel, după eliminarea apei din sol si menținerea ei la un nivel constant in pamant, beneficiarul Marina Surf a avut posibilitatea efectuării lucrărilor de turnare beton fundație pentru un nou bloc S+P+10E de apartamente pe plaja de la Mamaia Nord.

Durata montajului a fost de 3 zile lucrătoare într-un teren nisipos, panza freatica fiind la 0.5m adancime.După 24 de ore panza freatica se situa la -6m adancime.

Proiect finalizat cu succes.

Detalii Proiect

DATE

decembrie 10, 2023

CLIENT

Marina Surf

PROJECT TYPE
CONTRACTOR

Marina Surf

Galerie Imagini Lucrare cu filtre aciculare de 6m la Mamaia, beneficiar Marina Surf- Proiect Finalizat Instalare Pompa si Filtre Aciculare

Solicitati Acum Oferta de Pret Personalizata

Furnizori De Incredere Echipamente Constructii, Experti Montaj Palplanse Metalice Si PVC, Instalare Filtre Aciculare. Scrieti-ne un mesaj! Contactati Inginer Constructor pentru Proiectul dvs. de Constructii. 

Pentru comenzi si detalii, scrieti-ne un mesaj in formularul de mai jos, email la contact@bam.com.ro sau sunati direct la +40721 199 833 / +40728 765 125. Suntem Aici Sa Va Ajutam. Multumim pentru incredere!