firma palplanse metalice

Pereti din palplanse metalice pentru sapaturi adanci. Punem accent pe servicii exceptionale pentru clientii nostri. Oferim consultanta gratuita. Cereti oferta.

Descoperiti soluția perfectă pentru proiectul dvs. de construcții! Oferim palplanșe metalice, Statie Filtre Aciculare și echipamente de construcții de înaltă calitate, potrivite pentru cerințele dvs.

Palplanse metalice tip LARSEN sunt o soluție excelentă pentru o varietate de proiecte, cum ar fi:

  • Protecția malurilor
  • Realizarea pilelor de pod
  • Fundațiile de blocuri
  • Sistemele de indiguire
  • Barierele necesare evitării infiltrarii substanțelor toxice din solurile contaminate

Aflati mai multe despre Palplanse Metalice si PVC

Valorile Noastre

Suntem o companie de construcții cu o echipă tânără și ambițioasă, care pune accent pe calitatea serviciilor și pe satisfacția clienților. Avem o vastă experiență în montarea palplanșelor metalice și PVC, iar începând din ianuarie 2021, oferim servicii de livrare și montaj pentru palplanșe metalice laminate și PVC de cea mai înaltă calitate.

Firma BAM CONSTRUCTII SPECIALE este formată dintr-o echipă dedicată de 2 operatori și un site manager, toți având experiență vastă în baterea și scoaterea palplanșelor, atât cu excavatoare, cât și cu macarale.

Ne bazăm pe un excavator senilat Hitachi de 30 de tone, echipat cu 3 brațe și un vibrociocan puternic, fabricat în 2021, ceea ce ne permite să realizăm lucrări cu palplanșe în lungimi de până la 10-11 metri. Atunci când sunt necesare palplanșe de lungimi mai mari, utilizăm o macara și un vibrociocan adecvat, echipate cu o unitate hidraulică proprie.

Alegeți BAM CONSTRUCTII SPECIALE pentru servicii de încredere, eficiente și de calitate în montarea palplanșelor metalice și PVC. Suntem gata să ne punem experiența și cunoștințele în slujba proiectului dumneavoastră pentru a livra soluții durabile și inovatoare. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă personalizată și începeți lucrările de construcție cu cei mai buni în domeniu!

Cunoasteti Echipa BAM Constructii Speciale

Suntem o companie de construcții cu o vastă experiență în montarea palplanselor metalice și PVC.

Cristea Bogdan
Cristea BogdanInginer Constructor, fondator BAM Constructii Speciale

Descopera Lucrari Recente Finalizate Montare Zid Palplanse Metalice Si Instalari Pompa Si Filtre Aciculare

Ne mandrim cu realizările noastre impresionante în domeniul proiectelor de construcții și sustenabilitate!

Ce Spun Partenerii si Colaboratorii Nostri Despre Noi

„De la inceput a fost un partener capabil sa rezolve cerintele noastre. Sunt impresionat de experienta, profesionalismul si amabilitatea echipei. Multumim Bogdan!”

dl Roman • VLANDA COMPANY

„Am achizitionat echipamente de sprijiniri maluri. Multumim pentru rapiditatea cu care ati dat curs solicitarii noastre, pentru dedicatie si profesionalism. Recomandam!”

dl Stoica • CUP Braila

Parteneri de Incredere

Suntem recunoscatori si le multumim partenerilor si clientilor nostri pentru toata increderea pe care ne-au acordat-o si care a contribuit la buna desfasurare a proiectelor noastre de constructii cu care ne mandrim.

Solicitati Oferta de Pret Personalizata Acum:

Furnizori De Incredere Echipamente Constructii, Experti Montaj Palplanse Metalice Si PVC, Instalare Filtre Aciculare. Scrieti-ne un mesaj! Contactati Inginer Constructor pentru Proiectul dvs. de Constructii. 

Pentru comenzi si detalii, scrieti-ne un mesaj in formularul de mai jos, email la contact@bam.com.ro sau sunati direct la +40721 199 833 / +40728 765 125. Suntem aici sa va ajutam. Multumim pentru incredere!