Palplanse Metalice si PVC

Lucrari Si Echipamente De Calitate Pentru Canalizari, Indiguiri, Porturi, Terasamente, Cai Navigabile, Lucrari Subterane, Irigatii.

Descoperiti Solutia Perfecta Pentru Proiectul Dvs. De Constructii! Oferim Palplanse Metalice, Statie Filtre Aciculare si Echipamente De Constructii De Inalta Calitate, Potrivite Pentru Cerintele Dvs.

Experti Montare Palplanse Metalice si PVC

Ne mandrim sa afirmam ca am montat aproape orice tip de palplanse, inclusiv modelele U, Z, IBO și PVC. Experienta noastra bogata in acest domeniu ne permite sa gasim solutii optime pentru orice proiect.

Palplansele metalice sunt o soluție excelentă pentru o varietate de proiecte, cum ar fi:

 • Protecția malurilor
 • Realizarea pilelor de pod
 • Fundațiile de blocuri
 • Sistemele de indiguire
 • Barierele necesare evitării infiltrarii substanțelor toxice din solurile contaminate

Palplansele au o serie de avantaje față de alte soluții de protecție și sustinere de maluri, cum ar fi:

 • Se montează mult mai repede
 • Au garantie pe viata
 • Sunt recuperabile și se pot refolosi la alte proiecte
 • Nu ruginesc, nu se corodează și nu prezintă risc pentru organismele din apa

 

BAM CONSTRUCTII SPECIALE SRL este o companie de construcții inovatoare, bazată pe o echipa tanara si ambitioasa, cu o vasta experienta in montarea palplanselor metalice si PVC. Incepand din ianuarie 2021, livrăm si montam palplanse metalice laminate si PVC.

Palplansele noastre reprezinta solutia ideala pentru protejarea malurilor in constructia pilonilor de pod, a fundatiilor blocurilor si a sistemelor de indiguitate si bariere pentru prevenirea infiltrarii substantelor toxice din solurile contaminate. Avantajele palplanselor noastre sunt multiple: greutate redusa, rezistenta la coroziune si impact negativ asupra mediului acvatic.

Comparativ cu alte solutii de protectie si sustinere a malurilor, montarea palplanselor noastre este rapidă si oferim garantie pe viata. De asemenea, acestea sunt recuperabile si pot fi refolosite in alte proiecte.

 

Unul dintre avantajele noastre majore este viteza de montaj comparativ cu alte solutii de protectie si sustinere a malurilor. De asemenea, suntem mandri sa oferim garantie pe viata pentru palplanșele noastre. Mai mult decât atât, palplansele noastre sunt recuperabile si pot fi refolosite in alte proiecte, demonstrand astfel angajamentul nostru fata de sustenabilitate si utilizarea responsabila a resurselor.

Detalii Tehnice Palplanse Metalice tip LARSEN

Echipa BAM CONSTRUCTII SPECIALE, aceasta este alcatuita momentan din
2 operatori si un site manager, toti cu experienta in baterea/scoaterea palplanselor
atat cu excavatorul cat si cu macaraua.

Detinem un excavator senilat de 30 tone Hitachi cu 3 brate si un vibrociocan
fabricatie 2021 destul de puternic ce ne permite sa efectuam lucrari cu palplanse in
lungimi de pana la 10-11m. Cand se solicita palplanse de lungimi mai mari folosim
macara si vibrociocan aferent cu unitate hidraulica proprie.

 

Descoperiți realizările noastre impresionante în domeniul proiectelor de construcții și sustenabilitate!

 

Suntem mandri sa va prezentam cateva dintre proiecte reusite de montare palplanse metalice:

 1. Extinderea fabricii Tehnoworld, jud. Suceava: Am construit o incinta cu peste 1200 de palplanșe de 4-8m lungime.
 2. Realizarea incintelor pentru autostrada A0 in zona Glina: Am contribuit la două incinte, fiecare cu palplanse de 10-12m lungime.
 3. Sustinerea carosabilului DN6 pentru autostrada A0 în zona Bragadiru: Am creat un zid cu palplanse de 10m lungime pentru a asigura o infrastructura solida.
 4. Protectia malului din Viisoara, jud. Dambovița: Am implementat un zid de palplanse IBO de 7m lungime pentru a proteja malul.
 5. Sustinerea malurilor si fundatiilor blocurilor Ateneo Residence Timisoara: Am construit doua ziduri cu palplanse de 8m lungime pentru un suport solid.
 6. Incintele pentru sustinerea pilonilor podului Corbii Mari, jud. Dambovita: Am furnizat 4 incinte cu palplanse de 6m lungime pentru o constructie rezistenta.
 7. Incinta bazinului de retentie de la Rafinaria Rompetrol Navodari: Am construit o incinta cu palplanse de 10m lungime pentru protecția bazinului.
 8. Sustenerea malului Manastirii Campinitei, jud. Prahova: Am implementat un zid de palplanse de 8-10m lungime pentru a consolida malul.
 9. Incinta bazinului pentru Fabrica de ulei Expur din Slobozia: Am furnizat palplanse de 8-10m lungime pentru bazin.
 10. Sustenerea malului din comuna Plopana, Bacau: Am construit un zid de palplanșe de 10m lungime pentru protectia malului.
 11. Sustinerea Falezei Belona Eforie Nord pentru realizarea fundatiei unui hotel: Am contribuit cu un zid de palplanse de 8m lungime pentru o constructie solidă.

Ne mandrim sa afirmam ca am montat aproape orice tip de palplanse, inclusiv modelele U, Z, IBO și PVC. Experienta noastra bogata in acest domeniu ne permite sa găsim solutii optime pentru orice proiect.

Echipa noastra este pregatita sa va ofere servicii de inaltă calitate si sa va sprijine in proiectele dvs. viitoare. Contactati-ne pentru o posibila colaborare. Multumim!

Parteneri de Incredere

Suntem recunoscatori si le multumim partenerilor si clientilor nostri pentru toata increderea pe care ne-au acordat-o si care a contribuit la buna desfasurare a proiectelor noastre de constructii cu care ne mandrim.

Solicitati Acum Oferta Personalizata:

Furnizori De Incredere Echipamente Constructii, Experti Montaj Palplanse Metalice Si PVC, Instalare Filtre Aciculare. Scrieti-ne un mesaj! Contactati Inginer Constructor pentru Proiectul dvs. de Constructii. 

Pentru comenzi si detalii, scrieti-ne un mesaj in formularul de mai jos, email la contact@bam.com.ro sau sunati direct la +40721 199 833 / +40728 765 125. Suntem aici sa va ajutam. Multumim pentru incredere!