Lucrare cu palplanse de 10m la FBR Towers din Timisoara

Proiect finalizat

Descoperiti Solutia Perfecta Pentru Proiectul Dvs. De Constructii! Oferim Palplanse Metalice, Statie Filtre Aciculare si Echipamente De Constructii De Inalta Calitate, Potrivite Pentru Cerintele Dvs.

Lucrare cu palplanse de 10m la FBR Towers din Timisoara

Proiect finalizat.

Pentru sustinerea a 2 structuri de bloc de 10 etaje s-au montat 100 de palplanse VL604 de 10m inaltime la baza cladirilor. Astfel beneficiarul a avut posibilitatea efectuarii lucrarii de subsol si structura pentru un nou bloc de locuinte intre cele 2 existente si sustinute de palplanse.

Durata montajului a fost de 10 zile intr-un teren relativ vartos-tare insa nu au fost afectati peretii blocurilor existente.

Project Details

DATE

septembrie 25, 2023

CLIENT

Beneficiar

PROJECT TYPE
CONTRACTOR

FBR Towers Timisoara

Galerie Imagini Proiect Finalizat Lucrare cu palplanse de 10m la FBR Towers din Timisoara

Solicitati Acum Oferta Personalizata

Furnizori De Incredere Echipamente Constructii, Experti Montaj Palplanse Metalice Si PVC, Instalare Filtre Aciculare. Scrieti-ne un mesaj! Contactati Inginer Constructor pentru Proiectul dvs. de Constructii. 

Pentru comenzi si detalii, scrieti-ne un mesaj in formularul de mai jos, email la contact@bam.com.ro sau sunati direct la +40721 199 833 / +40728 765 125. Suntem Aici Sa Va Ajutam. Multumim pentru incredere!