Tismana – ELSACO

Proiect Finalizat Instalare Pompa si Filtre Aciculare

Descoperiti Soluția Perfectă Pentru Proiectul Dvs. De Construcții! Oferim Palplanșe Metalice, Statie Filtre Aciculare Și Echipamente De Construcții De Înaltă Calitate, Potrivite Pentru Cerințele Dvs.

Lucrare cu filtre aciculare Tismana – ELSACO

Lucrare cu filtre aciculare de 6m la alimentarea cu apa oraș Craiova si imprejurimi, beneficiar Elsaco Botoșani.

Pentru scaderea nivelului pânzei freatice am folosit o stație cu filtre aciculare de 100 filtre de 6m lungime la bazinul de apa de la Tismana.

Astfel, după eliminarea apei din sol si menținerea ei la un nivel constant in pamant, beneficiarul Elsaco a avut posibilitatea efectuării lucrărilor de turnare beton pentru noile stații.

Durata montajului a fost de 2 zile lucrătoare într-un teren argilos nisipos.

Proiect finalizat cu succes.

Detalii Proiect

DATE

decembrie 10, 2023

CLIENT

Beneficiar

PROJECT TYPE
CONTRACTOR

Elsaco Botoșani

Galerie Imagini Lucrare cu Filtre Aciculare de 6m la alimentarea cu apa oraș Craiova si imprejurimi, beneficiar Elsaco Botoșani
– Proiect Finalizat Instalare Pompa si Filtre Aciculare

Solicitati Acum Oferta de Pret Personalizata

Furnizori De Incredere Echipamente Constructii, Experti Montaj Palplanse Metalice Si PVC, Instalare Filtre Aciculare. Scrieti-ne un mesaj! Contactati Inginer Constructor pentru Proiectul dvs. de Constructii. 

Pentru comenzi si detalii, scrieti-ne un mesaj in formularul de mai jos, email la contact@bam.com.ro sau sunati direct la +40721 199 833 / +40728 765 125. Suntem Aici Sa Va Ajutam. Multumim pentru incredere!